Alt om leasing

Leasing

I udlandet er der rigtig mange, som leaser deres biler. Dette er ikke lige så stor en ting at gøre i Danmark, men flere og flere danskere er rent faktisk begyndt at få øjnene op for leasing af biler. Det kan hurtigt blive en fordel for dig, og gøre dit liv meget nemmere, hvis det er bedre for din økonomi eller på anden måde bedre kan betale sig for dig. Der er ofte mange, der bruger leasing i forbindelse med erhverv, men det er knap så mange, der bruger leasing i forhold til privatbrug. Sommetider er det måske heller ikke ideelt for dig med leasing af en bil. Så derfor er det en god idé først og fremmest at overveje, om du overhovedet bør benytte dig af leasing af biler.

Hvorfor det kan være godt for dig med leasing?

Hvis du leger med tanken om at lease en bil, så er der nogle overvejelser, som du skal gøre dig først. For eksempel er det en god idé at overveje, hvor meget du skal bruge bilen og køre om måneden. For det meste så er der nogle bestemte kilometerantal, der skal overholdes pr. måned, hvis du leaser en bil. Dette er vigtigt for dig, da det ellers hurtigt kan koste dig en del ekstra penge om måneden. Hvis du ikke er bundet af kilometertal og pris, eller ikke skal bruge bilen særlig meget, så er det klart en fordel for dig med leasing af bilen.

Derudover er det også vigtigt, at du ved, hvor længe du vil lease en bil – og at du så også overholder det. Hvis du for eksempel springer fra meget før tid, så kan også det blive rigtig dyrt, da du jo har skrevet under på en aftale. Så hvis du kan se i budgettet i fremtiden, at du har råd til at lease en bil samt skal bruge bilen i en længere periode, så kan leasing også sagtens være noget for dig. Du kan lease en bil her: https://leasing.allan-hansen.dk/.

Du kan lease på flere forskellige måder

Hvis du skal finde ud af mere om leasing, og hvad der vil være bedst for dig, så skal du kigge på de to forskellige former for leasing. Du kan nemlig lease på to vidt forskellige måder, nemlig: finansiel leasing og operationel leasing. Det er en god ting at vide forskellen på disse to og undersøge, hvad for en leasingtype, der er bedst for dig, inden du kaster dig ud i det.

Finansiel leasing:

  • Du bærer risikoen i forhold til det finansielle
  • Der vil ikke være nogle former for kilometerbegrænsninger
  • Du kan hurtigt og nemt opsige aftalen om leasing af bilen
  • Du kan for eksempel lave nogle afskrivninger
  • Du har selv ansvar for at sælge bilen, når du ikke længere skal lease den
  • En finansiel leasing er typisk brugte biler

Operationel leasing:

  • Du bærer også her risikoen i forhold til det finansielle
  • Der vil altid være en kilometerbegrænsning. Dette vil blive skrevet i kontrakten.
  • Du skal aflevere bilen tilbage til leasingstedet ved ophør af aftalen.
  • Ofte nye biler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *