Find den rigtige seng hos sengekompagniet

rigtige seng

De fleste ved, at det er vigtigt at få en ordentlig nattesøvn. For at få den mest optimale nattesøvn, er der nogle ting der skal være i orden. Først og fremmest skal man sørge for at have en god seng at sove i. Hvis man ikke ligger godt i sengen, enten fordi den er for blød eller for hård, skal man kraftigt overveje at anskaffe sig en ny seng. Man skal desuden sørge for at have den rigtige dyne og den rigtige hovedpude. Der er mange andre faktorer der kan spille ind på om ens nattesøvn bliver god. Det kan være ens fysiske omgivelser. Der skal gerne være køligt i soveværelset og gerne helt mørkt. Der er som sagt mange faktorer, men vigtigst af alt er sengen. Hvordan finder man så den helt rigtige seng?

Kontinentalsenge

En god seng består af flere forskellige elementer. Der skal selvfølgelig være en madras. Dertil kommer selve sengerammen, som madrassen skal være i. Man skal desuden have en topmadras. Der findes mange forskellige typer madrasser, rammer og topmadrasser. Hvis man skal have en ny seng, kan det være en jungle at finde rundt i. Derfor kan det anbefales at kigge efter en kontinentalseng, der kombinere de tre elementer i en løsning. Man skal på den måde ikke ud og kigge efter de tre dele separat. Løsning er samlet, så man får en madras enten i form af en boxmadras, en skummadras eller en springmadras, og man får en ramme og en topmadras. Sengen kan give dig en god komfort samtidig med at den pynter i soveværelset.

Kontinentalsenge kommer som sagt i flere forskellige udgaver, hvor den største forskel er madrassen. Man skal derfor starte med at finde ud af, hvilken type madras man mest er til.  Nogle mennesker kan bedst lide at sove på en hård boxmadras, mens andre foretrækker en lidt blødere springmadras. Her kan man med fordel kigge på sin egen seng og herfra vurdere om man skal have en lignende madras eller en helt anden type madras. Selve sengerammen kan selvfølgelig også være forskellig alt efter hvilket udseende man er til.

Elevationssenge

Hvis man vil have optimal komfort, kan man med fordel overveje en elevationsseng. Her får du mulighed for at udnytte sengen fuldt ud i det du kan løfte sengens madras op og ned alt efter hvad dit behov er. Hvis du gerne vil bruge din seng til andet end bare at sove i, kan du med fordel overveje en elevationsseng. På den måde bliver det meget mere behagelige at se tv eller sidde og læse i sengen. For nogle personer kan det desuden være en fordel at hæve madrassen en smule om natten, når man sover. Det kan være personer med rygproblemer eller andre helbredsproblemer. Med en elevationsseng har du mulighed for at tilpasse sengen til en hver situation. Du får samtidig den bedst mulige komfort i alle situationer. Du kan nemt sidde og læse inden sengetid uden at få ondt i ryggen.

Læs mere på: http://www.sengekompagniet.dk/

One thought on “Find den rigtige seng hos sengekompagniet

  1. Udover at man kan overveje om det fx skal være en elevationsseng eller kontinentalseng, er der også nogle overvejelser, man kan gøre sig, hvis man skal købe en dobbeltseng, se her: http://sengeland.dk/sortiment/senge/dobbeltseng/

    Det kan fx være, at den person man deler sengen med foretrækker en blødere madras end en selv (hvilket man kan gøre noget ved, som det kunne læses i linket). Det er i hvert fald en god idé at gøre sig nogle overvejelser inden man investerer i en seng, så man er sikker på, at man kommer hjem med det produkt, der passer netop til en.

    God dag
    Kh
    Bettina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *