God dækservice i Ølgod

Bildæk

Som bilejer er det altid vigtigt at være godt kørende og noget af det vigtigste på bilen er dækkene. At have gode dæk og et korrekt dækmønster på sin bil, kan i en hård opbremsning være forskellen imellem liv og død. Det er essentielt for at bilens bremser og speeder fungerer at dækkene er i god stand. Loven siger at mønsterdybden lavest må være på 1,6 mm og professionelle automekanikere anbefaler at du skifter dine dæk allerede når mønsterdybden er nede på mellem 2 og 3 millimeter. Kører du rundt i en bil med en mønsterdybde på lavere end 1.6 millimeter, er du ikke bare til fare for dig selv, men også for andre i trafikken. Skal du have hjælp til at have skiftet dine dæk, kan du finde dygtige automekanikere med dækservice i Ølgod. Her kan du også få gode råd og vejledning i forhold til alle spørgsmål, du måtte have omkring din bil. Et dækservice er altid en god undskyldning for at få bilen tjekket op. Husk på at vinterdæk kræver et endnu dybere mønster for at kunne holde grebet på vejen, når der kommer is og slud.

Hvad omfatter dækservice?

Når du får foretaget dækservice på din bil, så tjekkes dækkenes mønstres dybde og er denne under 3 millimeter, anbefales det faktisk allerede her at få skiftet eller ordnet dækkene. Ligeledes tjekkes ved et eftersyn af dækkene hvorvidt om de er blevet for gamle. Er der begyndt at slå revner i dækkene, er det tid til at få nye dæk på. Som regel kan dæk, såfremt at mønsteret ikke bliver slidt op inden da, holde i op til 6 år. Kører du i en forhjulstrukket bil, så vil du opleve at dine fordæk blver slidt op langt hurtigere end dine bagdæk. Vi anbefaler og hjælper selvfølgelig gerne med, at bytte rundt på hjulene mindst én gang i deres levetid. Så bliver alle fire dæk slidt lige meget og du kan skifte alle dækkene på én gang.

Dækservice bør både foretages på vinter-, sommer- og helårs-dæk, så hvis du har overskud og bruger flere forskellige dæk i løbet af året, kan du bare tid og energi ved at få tjekket begge sæt dæk i samme omgang. Derudover vil din mekaniker også sørge for at dæktryk er i orden, dette sikrer dig en flydende kørsel og en forlænget holdbarhed på hele bilen overordnet set. Under dækservice vil ventiler ligeledes bliver tjekket og dermed sikret, så dine dæk ikke står og taber luft.

Få et uforpligtende tilbud

Skal du have dækservice i Ølgod, kan du altid ringe ind til din lokale automekaniker og få et tilbud eller et overslag på prisen. Det er helt uforpligtende og man gør sig selv en tjeneste ved at være på forkant ved disse ting. Selve opgaven er ikke så omfattende, så som regel kan man hurtigt få sin bil tilbage igen. Uanset hvilket problem du måtte have eller om du bare lige ønsker et hurtigt tjek på din bil, så kan du altid få et uforpligtende tilbud og et endnu mere præcist overslag, hvis du kigger ned forbi værkstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *