Gør nydelsen endnu bedre med glidecreme

tilfreds par i sengen

Har du overvejet at købe glidecreme? Der er mange danskere som syntes, at det er pinligt at købe glidecreme. Der er slet ikke noget galt i det, da glidecreme blot er et middel til at kunne gøre samleje endnu bedre. Uanset hvad årsagen er til at du køber glidecreme, så skal du ikke være pinlig berørt over at købe det. Der er overraskende mange som bruger glidecreme, da glidecreme kan være med til at lindre ømhed, så sexoplevelsen bliver en dejlig nydelse. Tjek det store marked ud og find en variant at afprøve.

Derfor bruger man glidecreme:

Under samleje producerer både manden og kvinden naturlig smørelse således, at samleje kun er behageligt og på ingen måde ubehagelig. Hvis man ikke producerer nok smørelse, så kan det være ubehageligt at have sex. Man kan både blive øm og irriteret bagefter. Glidecreme kan være med til at gøre det behageligt igen og der er slet ingen skam i at bruge glidecreme. Glidecreme kan være en stor hjælp uanset hvilken slags sex man har gang i. Hvis man er til analsex anbefales det at bruge glidecreme, da man ikke naturligt producerer smørelse i endetarmen. Du kan nemt undgå rifter ømme steder ved at bruge en god glidecreme. Der findes mange forskellige mærker på markedet og det kan være svært at finde ud af hvad man skal købe. Mange kunder er gode til at anmelde forskellige produkter, så tjek internettet ud og find ud af, hvad andre kunder har af erfaringer med forskellige glidecremer.

En glidecreme er ikke bare en glidecreme, da man kan købe glidecreme til et bestemt formål. Man kan f.eks. købe analglidecreme, silikone glidecreme, glidecreme med smag, vandbaseret glidecreme, pirrende glidecreme og økologiske glidecreme. Vandbaseret glidecreme er f.eks. et godt valg i forbindelse med sexlegetøj, hvor noget skal føres op, imens pirrende glidecreme f.eks. er med til at give en bedre stimulation og dermed gør oplevelsen meget bedre.

Fordele og ulemper ved glidecreme:

Uanset hvilken slags glidecreme du vælger, så vil der altid være fordele og ulemper ved produktet. Hvis du vælger silikone glidecreme, så er fordelen at glidecremen næsten aldrig tørrer ud, hvilket betyder, at den har en lang holdbarhed og at man kan bruge den til mange hyggestunder. Ulempen ved silikone glidecreme er, at den godt kan fedte meget og nogen synes, at det godt kan være irriterende på have på kønsorganerne bagefter. Fordelen ved vandbaseret glidecreme er at de ikke klistrer og dermed er nemt at fjerne efter samleje. Ulempen ved glidecremen er at den hurtigt bliver opløst, hvilket betyder, at man nogle gange er nødt til at skulle stoppe samleje for at smøre yderligere på.

Man kan også bruge oliebaseret glidecreme, men denne glidecreme er der ikke mange som anbefaler. Det skyldes, at glidecremen indeholder glycerin, som kan være med til at øge chancen for infektioner hos kvinder. Det kan være svært at få olien af kroppen bagefter og når man anvender det kan glidecremen godt få en slimet konsistens således, at det ikke bliver en succesful oplevelse. Der er blevet lavet adskillige tests på glidecreme, så det kan være en god ide at se hvad andre har sagt om gode og dårlige ting og de forskellige glidecreme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *