JN Meat – det bedste kvalitetskød

kvalitetskød i butikken

I Slagelse ligger den moderne produktionsvirksomhed JN Meat, som har fokus på kvalitetskød og miljø. Virksomheden står tilhørende for opskæring af kalve- og oksekød og har en pølsemagerisektion. De producerer mange af deres charcuterivarer selv som blandt andet alle skinkeprodukter, spegepølser, hamburgerryg og marinerede eller røgede specialiteter af svinekød og fjerkræ. Det startede med den unge 22-årige John Nielsen, som gerne ville producere og videresælge det fineste og mest miljørigtige kvalitetskød. Herefter skaffede han det bedste fagudlært personale og det rigtige kvalitetskød, og så kunne han d. 3 marts 1980 starte drømmen, Kød en Gros. Det blev en stor succes, da der var en kæmpe marked for sådan en slags forretning, og virksomheden voksede sig hurtigt større og større. De måtte flytte til større lokaler og ansætte flere gode fagfolk til at tage sig af arbejdet. I dag kører den moderne fødevarevirksomhed en velfungerede og kvalitetsrig forretning, hvor de også kan eksportere samt stadig være opmærksom på en høj og stabil sikkerhed af kvaliteten.

JN Meat har kvalitetskød til distribution og catering

Hos JN Meat har de distribution over hele landet hver dag med deres egne kølebiler samt et samarbejde med andre vognmænd. På den måde kan de sikre, at kundeservice er i top, da der altid er en ekstra bil klar, hvis pludselig uforudsete situationer skulle opstå. Det gør, at virksomheden kan være fleksibel og opfylde kundernes ønsker på den bedst mulige måde. Derved kan det bedste kvalitetskød i Danmark komme ud til den bestemte destination til det pågældende tidspunkt. Virksomheden leverer til forskellige steder inden for detailhandel og catering. Det er blandt andet supermarkedskæder, slagtere, sygehuse, hoteller og offentlige kantiner. Mulighederne er mange, da de har et bredt sortiment af fødevarer. Det er for eksempel levering af oksekød, fjerkræ, fisk eller pålægsvarer til de mange kunder. Samtidig er virksomheden EU-godkendt og eksportør af det fineste kvalitetsoksekød til lande som blandt andre Spanien, Tyskland og England. I Danmark leverer de dagligt til de mange forskellige kunder i hele landet, mens de i Europa kan klare en levering af den specielle bestilling inden for to dage. De bestemte varer er skåret og sorteret efter den specielle kundens ønsker og behov, og dermed bevarer de den gode kundekontakt samt sikre kvaliteten. På grund af denne store effektivitet og samarbejdet kan virksomheden klare opgaver med catering af kødvarer på bedste vis og hver gang sikre glade og tilfredse kunder.

JN Meat har en vision

JN Meat ønsker at være den førende virksomhed inden for koncept- og produktudvikling samt pakkemetoder. Herved vil de være klar på de nyeste trends før alle andre. Den forsatte udvikling af der IT-systemer vil sikre kunden den mest optimale løsning og gavne begge parter. Det skal kunne leve op til de kommende krav, som kunden stiller og samtidig bevarer den bedste kvalitet af kødet. Personalet er uddannet efter de korrekte krav og har på den måde mest mulig erfaring på de forskellige områder. Virksomheden går op i miljøpolitik og derfor sikres det at den høje standard af arbejdet overholdes.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *