Kviklån

Kviklån

Har du svært ved at få pengene til at slå til, står du overfor en række uforudsete udgifter eller mangler du nogle hurtige penge til ferien, julegaverne eller noget helt tredje? Så er et kviklån måske noget for dig. Kært barn har som bekendt mange navne, så derfor kender du måske også kviklån som sms-lån eller et minilån. Det skyldes nemlig, at du ikke behøver låne svimlende summer kontanter, når du foretager et kviklån. Du kan nemlig låne helt ned til 100kr og op mod 100.000 kr alt afhængig af hvilken udbyder der er tale om. Du kan altså derfor få hurtig økonomisk støtte til tandlægeregningen, forsikringen eller andet – Udbyderen af kviklån spørger ikke ind til formålet.

Dette skal du være opmærksom på med kviklån

Kviklån kan foretages på mange forskellige måder, og netop derfor er det vigtigt, at du er indforstået med den brede variation af forskellige vilkår og betingelser, som gør sig gældende. Disse varierer alt efter hvor du vælger at tage dit kviklån og du kan derfor ikke regne med, at to kviklån er ens. Men hvilke vilkår og betingelser kan dette så være? Først og fremmest skal du naturligvis være myndig og ofte også ældre. Derudover er det essentielt, at du ikke står opskrevet som en dårlig betaler i RKI – Dem, du låner pengene af, vil selvsagt også gerne være sikker på, at du kan betale dem retur igen.

Derudover bør du notere dig den angivne svartid. Det er hvor længe det tager for udbyderen at svare på din henvendelse. Den vigtigste faktor, som mange desværre overser eller subjektivt ignorerer, når de kigger på kviklån, er renten per år! Det kan selvfølgelig ikke en byttehandel eller gratis at låne penge, så du vil altid skulle tilbagebetale mere end du oprindeligt har lånt. Hvad der kommer let går som bekendt også let. Derfor er renterne på tilbagebetaling af kviklån også meget højere end ved andre lånetyper, så dette bør du ligeledes notere dig, når du skimmer markedet for mulige udbydere af kviklån, ellers kan du hurtigt vågne op til en eller flere ubehagelige overraskelser i postkassen, når tiden til afbetaling kommer. Du skal derfor være afklaret med, at renten er høj og tilbagebetalingstiden ofte er kortere end ved andre lånetyper.

Sådan låner du penge med kviklån

Det kan godt være svært at finde rundt i junglen af forskellige kviklån, men flere steder på internettet kan du få direkte rådgivning og hjælp, så du får det kviklån der passer dig bedst. Du skal forinden gøre op med dig selv, hvor meget du ønsker at låne samt til hvilken rente det er realistisk for dig at tilbagebetale det lånte beløb på. Dernæst skal du også angive din alder og andre personlige oplysninger, således at udbyderen har mulighed for at tjekke dig efter i sømmene. Svartiden på en kviklånshenvendelse er ofte meget lave, så hvis du spontant står og skal bruge en økonomisk saltvandsindsprøjtning, er et kviklån en udmærket løsning.

Kilde: kviklanet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *