Pimp din festlige aften op med en helstegt pattegris

pattegris

Måske varer det ikke længe, før du runder de halvtreds. Dette er en enorm milepæl i et menneskes liv, og det er det af flere grunde. For det første er det halvvejs til hundrede, men det er noget som de fleste helst ikke vil tænke på. For det andet, så er det et tidspunkt i et menneskes liv, hvor langt de fleste har samlet sig en stor gruppe af både venner og familie. Med venner helt tilbage fra gymnasiet, fra den videregående uddannelse, fra arbejdspladsen og fra fritidsaktiviteterne samt husbond eller hustru, børn og måske endda børnebørn, så er det muligt at samle en stor flok af personer som betyder meget for én.

For det tredje, så har man efterhånden et langt og rigt liv at se tilbage på. Så hvorfor ikke holde en kæmpe fest for at fejre det? Fødselsdagsfester er bestemt ikke unormale, men denne fest bør ikke være som alle andre, for at fylde halvtreds er ikke som at fylde så mange andre former for år. Her kan du tillade dig at skrue fuldt op på alle knapper og virkelig skabe et brag af en fest, som alle gæsterne vil huske i lang tid efter. Dette inkluderer en masse festlige gadgets som for eksempel et danseband, en åben bar med bartendere som sørger for drinks og alkohol til alle, festlige indslag i form af sange og taler og ikke mindst, og måske allervigtigst, lækker mad.

TIP: Bestil helstegt pattegris her eller her

En helstegt pattegris vil helt sikkert få humøret i top

Der er mange former for mad som vil være et hit til festen, men en helstegt pattegris ligger helt sikkert på toppen af listen. Det er der en række forskellige grunde til. For det første er der selvfølgelig den gode smag. Kødet bliver stegt længe og ved lav varme, og på den måde er det mørt som smør og nærmest falder af knoglerne når det serveres. Det lækre, og smagfulde, kød, kan spises med næsten alle former for tilbehør så det er intet problem at finde på noget at lave til. For det andet, så er der stor underholdningsværdi i en helstegt pattegris. Grisen sættes på spyd og steges over en grill eller en levende ild, og det er enormt sjovt at se på. Ikke kun fordi man virkelig får indtrykket af hvilket dyr man spiser kødet fra, men også fordi man kan se processen og så dyret blive tilberedt langsomt over ilden.

For det tredje så er der en næsten middelalderagtig og original følelse ved at spise sin gris på denne måde. Serveringsformen leder tankerne tilbage på store gilder i gamle murstenshaller eller måske helt tilbage til dengang vikingerne festede ovenpå et veloverstået togt. På den måde er der garanti for en løssluppen og munter stemning hvor man kan vende tilbage til de urgamle, universelle principper om en god fest – nemlig masser af mad, alkohol, dans og godt selskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *