At prøve kræfter med cannabis olie

Cannabisolie

Der kan være mange forskellige grunde til, at folk pludseligt bliver interesserede i at prøve cannabis olie og har man et ønske om at prøve hvad det kan gøre for ens helbred kan man prøve det af og se om det virker. Der er ingen, som rådgiver om cannabis olie da det ikke er lovligt da man i Danmark ikke kan påstå, at det kan bruges til medicinsk brug. Det vil sige, at man ikke som sådan kan henvende sig til læger og andet sundhedspersonale for at blive klogere da de ikke har lov til at rådgive om det. Så er man interesseret i at prøve cannabis olie vil det være en bedre ide at spørge andre mennesker, som har prøvet det for på den måde at kunne udveksle erfaringer med midlet.

Cannabis olie er ikke ulovligt

Helt fejlagtigt er der mange mennesker, som tror, at cannabis olie er ulovligt og noget, som man ikke bør tale højt om. Folk, der begynder at eksperimentere med midlet vil meget ofte opleve, at folk de bliver mistænkelige når de siger, at de er i gang med at eksperimentere med cannabis olie. Men der må man blot gøre hvad man kan for at sige til dem, at der ikke er noget som helst galt med brugen heraf. For den rene cannabis olie er slet ikke euforiserende og man vil derfor ikke opleve at blive høj ved at bruge det. Det er dog udelukkende tilfældet hvis stoffet THC ikke er til stede i olien. For det er nemlig THC, som man bliver høj af og som har den euforiserende effekt, som rigtig mange forbinder med cannabis olie.

Det er da også muligt at få cannabis olie med THC og faktisk er der nogle, som foretrækker at indtage denne olie frem for at ryge fx en joint. Det kan også være en effektiv måde at blive høj på og den er væsentligt renere og mindre skadende da man bliver fri for tobakkens skadende virkning. De former for cannabis olie du finder på nettet er dog i mange tilfælde, i hvert fald her i landet, helt lovlige og de har ikke den euforiserende effekt. Det er fordi, at olien har gennemgået en proces, hvor man har fjernet THC og dermed er det udelukkende de øvrige aktive stoffer, som er tilbage i olien.

Find økologisk cannabis olie

Går man meget op i økologi behøver man ikke gå på kompromis med sine værdier på trods af, at man vælger at indtage cannabis olie. For størstedelen af den olie man finder på nettet er nemlig økologisk, hvorfor man ikke skal være bekymret for dette.

Når man indtager cannabis olie skal der meget lidt til før man opnår en effekt. Ofte behøver man ikke en eller et par dråber før man føler, at man får en ønsket effekt. Man kan både vælge at indtage olien med drikkevarer eller med fødevarer. Dog er den mest effektive måde at indtage midlet på ved at dryppe cannabis olie direkte under tungen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *