Spar penge på udskiftning af dine vinduer

Construction Worker Installing New Windows In House

Der er ofte rigtigt mange penge at spare, ved at få skiftet de gamle utætte og punkterede ruder ude med nye moderne termoruder.

Alt for mange venter for lang tid med dette og energiregningen overstiger langt prisen på de nye vinduer. Derfor er det bare med at få udskiftet vinduerne. Der er samtidig håndværkerfradrag på sådanne opgaver.

Nye vinduer er en af de nemmeste og billigste måder at forbedre din boligs varmeøkonomi. Står du i salgstanker over de kommende år, vil det ligeledes være en investering, som oftest kommer flere gange igen.

Det kan nemlig forbedre din boligs energimærke, hvilket er noget af det vigtigste i en salgssituation. Regner du med at blive boende mange år, må du glæde dig over den billige varmeregning og de utroligt flotte nye vinduer.

Selvgjort er ikke altid velgjort

Overvejer du at klare arbejdet med at skifte vinduer selv, skal du overveje det nøje. Det er ikke for sjov, at håndværkere bruger år på uddannelse og herefter år efter år på øvelse. Det at mestre et håndværk er sværere end mange tror.

Det er i hvert fald vigtigt at kende sine egne begrænsninger, da du nemt kan risikere et dårligt resultat. I bedste fald bliver resultatet nogenlunde ok, men tager langt længere tid end hvad en håndværker skal bruge.

Og så er spørgsmålet, om ikke den tid er bedre brugt på ens normale arbejde, da timelønnen nok vil være højere her, end hvad den er med at arbejde på hjemmet i et håndværk, som man ikke mestrer.

Derudover står du med hele ansvaret selv, hvis noget går galt. Du har altså ingen forsikring, som dækker, hvis skaden er sket. Benytter du dig af en håndværker, så skal de komme og rette fejlen og de er også forsikret.

Det kan derfor nemt blive både dyrere og dårligere, hvis man insisterer på at gøre arbejdet selv uden at have ekspertisen i dette.

Find den rigtige håndværker til opgaven

Det er vigtigt at finde en god håndværker til opgaven, da der er meget forskel på håndværkeres kvalitet. Ofte kan det være en virkelig god ide at bruge den lokale håndværker, da han lever af kunder i lokalområdet og derfor ofte yder en bedre service og kvalitet.

Bor du f.eks. i Arden eller Aars, så kunne det være en god ide at finde en god lokal håndværker fra denne del af Nordjylland.

En anden fordel ved at vælge en lokal håndværker, er at du næsten med garanti kender nogle, som allerede har brugt denne håndværker. Dermed kan du finde ud af, om de er tilfredse med det udførte arbejde.

Og det er langt mere troværdigt at få sådanne oplysninger og anbefalinger fra en bekendt, end at skulle se efter anmelder på nettet. På nettet er anmeldelserne nemlig ofte falske, og det kan være en jungle at finde ud af sandheden.

Der er derfor rigtigt meget som taler for den lokale håndværker, og det er samtidig rart at tænke på, at man støtter lokalsamfundet. Det er win-win for alle parter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *