Tag til foredrag om forandring 

foredrag om forandring

Mennesker er vanedyr – det har vi altid været, og det vil vi nok altid blive ved med at være. Selvom forandring tit er godt, kan det være svært at forholde sig til, og det kan i lige så høj grad være svært at komme gang med en nødvendig forandring. Hvad enten man har svært ved at omstille sig efter en stor forandring, eller måske trænger til selv at lave nogle forandringer, kan det være svært at gøre selv, og derfor kan det for mange være en stor hjælp at tage til foredrag om netop forandring hos Sebastian Nybo.

Forandringer kan komme i mange forskellige former – både gode og dårlige. De dårlige kan f.eks. være, hvis man bliver fyret fra sit arbejde, og man ikke ved, hvad man så skal stille op; søger man nyt job i stil med det gamle man havde, eller er det måske et tegn på, at man skal kaste sig ud i nye ting? Er det i virkeligheden en god forandring, hvis det giver plads til nye udfordringer, eller er det en dårlig forandring, hvis man godt kunne lide det man lavede før? Der findes også forandringer som kun er gode, som f.eks. at få den studieplads man gerne vil have, eller blive gravid med det barn man har ønsket sig længe – men selv de gode forandringer kan være skræmmende, når man pludselig står overfor dem.

Forandringer kan hjælpe dig af med stress

Mange danskere går rundt og er stressede, og hvem der bærer ansvaret for dette kan være svært at sige. Men en ting er sikkert, og det er, at hvis man er stresset, er man nødt til at foretage nogle ændringer i sin dagligdag – for uden forandringer, kommer man ikke videre. Det nytter ikke noget at sidde fast i gamle vaner, og forvente at forandringer kommer af sig selv – for det gør de sort set aldrig. Det kræver et aktivt valg fra ens egen side, og dette kan godt være skræmmende at tage. Der skal tænkes over en masse ting, og man kan ikke altid være sikker på, at det valg man tager, er det rigtige – man er tit nødt til at “springe ud i noget nyt”, hvilket kan være både spændende og skræmmende, hvis man ikke ved hvad dette nye vil bringe.

Hvad kan man lære på et foredrag om forandringer?

Heldigvis kan man få hjælp til hvordan man bedst muligt tager disse valg og beslutninger, ved at deltage i foredrag om forandringer. Her kan du lære, hvordan du tackler forandringer på den bedste måde, og hvad enten de kommer af eget initiativ, eller udefrakommende kræfter. Du kan lære, at forandringer ikke nødvendigvis er dårlige, og at der er flere måder at overkomme disse på, således at du ser det positive i tingene, i stedet for det negative. Det er vigtigt at kunne vende sin frygt til noget godt, f.eks. gåpåmod, initiativ, eller glæde. Dette kan imidlertid godt være svært at gøre på egen hånd, hvorfor foredrag om forandringer kan være en hjælpende hånd i denne process.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *