Virker lån trods RKI som den eneste udvej?

Lån trods RKI

Sidder du i en situation der ikke er så sjov økonomisk, så ved du også godt hvor svært det kan være, at skulle hive sig selv op igen. Især hvis den er så slem at du er kommet i RKI ved det, kan det være et problem at finde ud af hvad man skal gøre. Det er meget forskelligt hvordan folk griber det an, og det er også meget forskelligt om folk er gode til den slags, for der er nogle ting man skal kunne. Her er der ikke tale om at man skal have en eller anden flot uddannelse, eller et job der giver en hel masse penge, men der er nærmere tale om at man skal have det rette mindset. Man skal være klar til at klare sig med ikke ret meget, og så skal man nogle gange være klar til at tage nogle svære beslutninger. En af disse beslutninger kan for eksempel være, at man tager et lån et sted hvor der ikke er krav om at man skal være ude af RKI. Tager man sådan et lån, skal man være meget sikker på, at man har styr på tingene, for det er ikke noget billigt lån. Låner man ud til mennesker der er registrerede i RKI, kan det gå hen og koste en hel del penge, for sandsynligheden for at man får pengene igen, er jo ikke så høj, som med mennesker der ikke er i RKI – derfor skal man passe meget på, når det kommer til lån trods RKI (Se her).

Vær klar til at være lidt nøjsom

Hvis du gerne vil op af det økonomiske hul du måske er i, så er det meget vigtigt, at du gør det med den rigtige indstilling. Har du en indstilling der tror at du kommer til at leve dit liv som du hele tiden har gjort, så kommer du ikke ret langt, for når der skal penge til, så skal de komme et eller andet sted fra. Hvis ikke du har en eller anden måde at øge din indtægt på, så er det nødt til at være ved at sænker udgifterne, og det gør du ved at bruge færre penge. Derfor er det ikke sikkert at du lige skal have et nyt fjernsyn, og det er i hvert fald også ret sikkert at du ikke lige skal have den nye iPhone. Du har bare ikke råd til at bruge ret mange penge.

Lånet kan redde dig

Nogle gange kan det være så slemt, at der er nødt til at være noget der kan skubbe det hele i gang. Det kan for eksempel være et lån trods RKI, som kan give dig nogle penge at gøre med, så du kan komme til at betale tilbage igen på dine andre lån. Det er en beslutning du skal overveje nøje, for det kan meget nemt gå galt, men det kan nemt være, at det er hvad der skal til for, at komme i gang med økonomien igen, og kommer på ret køl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *