Tilbud

kr32.92

kr59.82

120 ml Kaffe Body Scrub Cream Hud Kridtning Døde Havs Salt Til Eksfolierende Fugtgivende Kridtning Døde Hud Fjernelse kropspleje

Tilføj en anmeldelse af varen

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[52953]

Funktioner:

Bemærk venligst: andet tilbehør er ikke inkluderet.

100% ny kvalitet

Netto indhold: 120 g

Velegnet til hudtype: alle hud type

Produktets holdbarhed: 3 år

Effekt: Nyd denne milde eksfolierende creme, tilføje certificeret shea smør til at shea smør scrub, og en vifte af naturlige olier, herunder shea smør, pecan shell pulver, dead sea salt, jojoba olie.Denne scrub giver en stærk eksfolierende og fugtgivende effekter, efterlader dig med følelsen af blød og glat samtidig skabe stærke fugtgivende

Ingredienser: Shea Smør, Pecan Shell Pulver, Dead Sea Salt, Jojoba Olie

Bemærkninger:

1. Den manuelle måling tolerance er 2-5g.Du behøver ikke tænke på din erstatning.

2. På grund af forskellene mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve af projektet.mange tak!

Pakke Inkluderet:

1 * Sand Creme

[xlmodel]-[photo]-[0000]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[52952]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[52952]

Kunden Meddelelse :

1)Hvis du har nogen spørgsmål om shipping tid & defekt kvalitet og elementer, der ikke har modtaget, pls gøre kontakte os først, før du forlader en negativ feedback, vi kan give, at du er tilfreds med svaret og beslutning.

2)Vi lover at give den bedste service til vores værdifulde kunder.Vi sælger kvalitets produkter med den bedste pris og premium service.Alle spørgsmål vil blive besvaret inden for 24 timer(undtagen lørdag og søndag).Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

Betalinger:

1) Før du køber, skal Du sørge for din leveringsadresse er korrekt.Eller ikke, bedes du rette det, før betaling.

2) Bedes venligst forlade betaling bemærk når du foretager betalingen, hvis du har nogen specielle ønsker (farver/størrelse).

3) Betaling, er meget sikker og nem.Aantaget betale on-line.Betaling er i besiddelse af www.autozug.dk og først frigivet, når du har bekræftet levering.

Forsendelse & Aflevering Sigt:

1) du bedes Venligst bekræfte levering efter modtagelsen af varen.

2) .Vi vil arrangere levering inden for 1-7 dage efter betaling er modtaget.Det tager normalt 3-7WORKING dage til forsendelse ankomst.Hvis du ønsker at sende det ved DHL,UPS eller andre, bedes du kontakte os efter auktionen og før betaling.Vi vil sende dig en faktura med gebyrer.

3) Genstande, der sendes via økonomi porto(sender vi din pakke med gratis tracking nummer), nå de fleste af de lande inden for 10 til 30 arbejdsdage.

4) Leveringstid afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 30 arbejdsdage.Hvis du ikke kan få det, efter 38 dage.Kontakt os venligst for opløsning.

5) Shipping kan påvirkes af ferie, events og andre usikkerheder.Vi kan ikke garantere ankomsttidspunkt.

6)køberne er ansvarlig for eventuelle skatter eller afgifter, der opkræves af deres land.Disse afgifter er købers ansvar.

7) Hvis du ikke kan lide den tilsyneladende lange leveringstid, bedes du må ikke byde.Vi ønsker ikke at få en negativ eller en neutral eller en lav DSR score kun på grund af den shipping tid.

8) Du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Returret:

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, når du modtager,bedes du returnere det inden for 7 dage ,og husk at holde det i god stand(men vi gør ikke anerkender ansvar menneskelige ødelæggelse ),men du bør tage den tilbage shipping gebyr dig selv,tak så meget!

Når vi har modtaget varerne,og for at overholde de varer, der er godt,vil Vi tilbyde dig Fuld Refundering !

Kontakt mig venligst på forhånd, inden du returnere varen.

Feedback:

Venligst forlade positiv feedback og 5 Stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har problemer efter modtog pakken,pls føle sig frit til at kontakte os i stedet for at åbne den tvist eller forlader en negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemer og yde dig den bedste kunde service

Tags: facial scrub, face scrub, og krat, krop og krat, krat uniform, korea exfoliating body, creme til ansigtet for at fjerne døde hud, døde hav maske, bad salt, acne ar fjernelse creme huden reparation ansigt
Model-Nummer /
Ingrediens frugt og
Certifikat Nr. /
Funktion Body Scrub Cream
Mærke BREYLEE
Land/Område for Fremstilling Kina
NETTO VÆGT 120g

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer