Tilbud

kr49.07

Detailhandel "håndlavet" indgraveret metal etiketter 1cmx3.5cm, Zink Legering tags med galvanisering for tasker, sko, hatte

Tilføj en anmeldelse af varen

Materiale : Zink Legering

Størrelse : 1 cm x 3,5 cm , hvis du ønsker brugerdefineret størrelse eller form vil vi igen tilbyde et præcis tilbud for dig, og for den tilpassede metal etiketter, minimum ordremængde er 100pcs et design og en farve.

Farve : sølv håndlavet, guld håndlavet, pistol farve håndlavet

Ansøgning : Tasker & Beklædning & Hatte & Sko, Pakning, opbevaring af Baggage, Sager, osv.

Forsendelse:

Alle ordrer sendes ved hjælp af CHINA POST, luftpost, EMS, DHL, UPS, FedEx og sendes inden for 5-7 hverdage efter betaling.

Det vil tager 5-7 arbejdsdage for kurer DHL, UPS, FedEx

7-14 dage for kurer EMS

20-40 dage til KINA POST til afsendelse af varer.

Emballage :leveres med 1 æske eller pe-pose.

Feedback:

Pls kontakte os, inden de forlader en neutral eller negativ feedback.Som en seriøs og ansvarlig sælgeren,vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem.

Igen,tak for bud og håber du kan lide dit køb her.Du kommenterer er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes.Hvis du er tilfreds med dit køb, og vores samlede service,pls tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating af 5.

Bemærk:bedømmelse under 5 kan føre os i en dårlig stående situation.

Tak!

OM KVALITETEN:

vi gør det aldrig drop shipping,alle detaljer af de elementer, der er nøje inspiceret og strenge er omhyggeligt indstillet på at gøre sikker på, at varen er i perfekt stand, før det er afsendt.

Vende tilbage:

1.Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 1 uge efter modtaget pakken & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

2.Kontakt os for at få et afkast.Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen.Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage.

3.Bemærk pak varen omhyggeligt.Returnerede varer vil blive testet og en ny udskiftning vil blive sendt til køber, straks når der konstateres defekte.I tilfælde af, at en passende erstatning er ikke til rådighed, så en vil blive refunderet.Fragt, håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes.

4.Hvis varen ikke er defekt, vil varen blive sendt tilbage til køber på købers regning.Varer, der returneres uden RMA-nummer for, vil blive afvist og returneret til afsenderen.Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger.Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for varer der returneres nægtet og/eller ikke kan leveres.Vi må ikke acceptere nogen tilbage uden en tilladelse nummer på feltet eller etiketten, det er at blive sendt tilbage i.

Tags: håndlavet strik label, mærkat håndlavet etiket, personilsed metal taske label, book label metal, håndlavet etiket person, trekant vinyl, kaktus mode smykker, metal taske label stikben, vedhæng i metal pladeselskab, dekorative selvklæbende vinyl kontakt papirer
Technics Præget
Bruger Tasker
Label Type Vigtigste Lables
Produkt Type Tøjet
Model-Nummer YG-hd01
Funktion Øko-Venligt
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke yuegui
Materiale Metal

Skriv en anmeldelse