Tilbud

kr208.08

Bil Elektriske Vindue Tættere & Åbne Lukke-Kit Til Hyundai Sonata Lf-2016 høj indstilling(Sonate 9)

Tilføj en anmeldelse af varen

Giv skifte billede og plug billede, før du køber det, fordi denne bil har to typer af stik, er en 20-pin stik, den anden er en 18-pin stik!

Kære ven:

1,når du placerer ordre, kan du fortælle mig hvilket år er din bil

2,Dette produkt er velegnet til venstre bil, der ikke er egnet til højre-og venstrestyret

3,Når du køber, skal du give billedet af drivende døren glas kontrol skifte

Passer til Hyundai Sonata Lf-2016 høj indstilling(Sonate 9)

Multifunktionelle automatisk vindue tættere

1. Luk windows automatisk

Lukning af dørene, når bilen flameouts: brug fjernbetjeningen-controller til at låse bilen, og vinduet lukkes automatisk.De to sidstnævnte windows vil stige op først på samme tid, så to foran vinduer vil stige op senere samtidigt.

2. Åbn windows automatisk

Efter motorstop bilen, tryk på fjernbetjeningen-controller, til at låse op og derefter låse og låse bilen i 3 sekunder.Windows vil åbne.

Bemærk: nogle modeller af biler, der ikke har automatisk låse-funktion, brugere er nødt til at trykke på fjernbetjeningen-controller første til at låse bilen og låse, derefter låsen, så den låses.Efter at, windows vil åbne.Under processen med at åbne thewindows, tryk på fjernbetjeningen-controller til at låse og derefter låse, vinduer vil stoppe med at åbne.Nogle modeller af biler, der er nødt til at vente 10 sekunder for at åbne windows når du har lukket dem.

3. Suspendere

Under processen med at åbne eller lukke de vinduer, skal du trykke på lock-knappen på fjernbetjeningen-controlleren én gang, og den proces vil blive suspenderet.

4. Gentagne gange at åbne og lukke vinduer

Du kan gentagne gange at åbne og lukke vinduer, eller du kan udsætte processen, så godt.Efter automatisk lukning af vinduer, skal du trykke på lock-knappen på fjernbetjeningen-controller to gange for at åbne windows igen, eller du kan trykke på unlock-knappen og derefter trykke på lock-knappen, efter 1,5 sekunder for at lukke vinduerne igen.Dette kan forhindre, at windows lukker sig igen efter 30 sekunder.

5. Efterlade revner

Efter motorstop bilen og bruge fjernbetjeningen-controller for at lukke alle vinduer, vent 10 sekunder, og tryk derefter på fjernbetjeningen-controller, til at låse og derefter lås op og derefter på lås bilen i 3 sekunder, windows vil efterlade et 5cm knæk.

6. Lad enhver længde revner

Hvis den revner, som forlade med fjernbetjening-controller er ikke bred nok, kan du åbne vinduet i en højde, der passer til dit behov, før motorstop bilen, og så efter at få ud af bilen, skal du trykke på unlock-knappen, og tryk derefter på knappen lås i 1,5 sekunder.På denne måde, vil bilen være låst withoutclosing windows.

7. Man-klik på åbn/luk-funktion (Hondaer brug for at nulstille den oprindelige måde at man-klik på åbn/luk windows)

Hvis bilen har en original one-click automatisk åbne/lukke windows-funktion, så forbliver de samme.Hvis bilen ikke har en, kan du med denne funktion kan føjes sammen med den samme funktion for de øvrige tre vinduer.Tryk på den oprindelige open/close-knappen til 0,2-0,5 sekund, vores vindue tættere kan åbne eller lukke de vinduer, indtil dem med at nå toppen eller bunden.For de bekymringer, sikkerhed, tilføjet et-klik-funktion, ikke kan arbejde på samme tid.Under processen med at åbne/lukke vinduer ved at trykke på knappen kan stoppe den proces.Hvis bilen har en original one-click automatisk åbne/lukke vinduer funktion, at windows kan stoppes ved at vende drift.

8. Manuelt justere lidt

lægger nøglerne på gear, kort tryk på den oprindelige knappen for mindre end 0,2 sekund.

Tags: hyundai sonata lf, sonata, dn8 sonata, hyundai sonata, kort læser, støtte hyundai, tættere døren, radio sonata yf, kia ceed vindue, hyundai lf sonata
Mærke WUHAICANG
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer