Tilbud

kr28.50

kr30.65

8stk/masse 60cm TPU Foråret Beskyttende Hylster Mobile Tablet Spiral Ledning Protektor for Mobiltelefon iPhone Oplader Hovedtelefon Ledning

Tilføj en anmeldelse af varen

Vi sælger kun gode kvalitet ledninger og beskyttere, må ikke sammenligne vores priser og produkter med andre sælgere, der er ikke samme niveau som os!!!

Vi vil sende 8 farver blandes for dig!!

Ca 60cm lang tid hver enkelt stykke (Der kan være 1cm eller 2cm forskel for hver brik)!!!

Diameter af ledning: ca 0,3 cm (der normalt anvendes til vind data kabler)!!!

3pcs kan tjene op et data kabel og 6stk kan lave en hovedtelefon ledningen.

Om Os

1. Vi samarbejder med mange fabrikker for at gøre sikker på, at den billige pris og god kvalitet, både engros-og detailsalg er velkommen!!!!

2. Kommunikation er det vigtigste, at kontakte os, hvis der er noget problem med de elementer, der er modtaget, vil vi altid gøre vores bedste for at løse ethvert problem for dig.

3. Giv os et 5-stjernet feedback efter modtagelsen, vil vi offentliggøre vores store feedback, for du når at modtage din, tak.

Forsendelse & Håndtering

Normalt kan vi sende elementer fra Hong Kong Post/Kina Post med tracking nummer gratis, hvilket tager omkring 15 til 25 dage, til de fleste lande.For store ordrer til en Værdi af mere end DKK 100), vil Vi sende af EMS/DHL/TNT eller andre Express Shipping Metoder, der er gratis .Vi lover at sende en af de hurtigste måde.

Retur & Garanti Politik

Vi tilbyder en 30-Dages Garanti-og 12-Måneders Vedligeholdelse.Defekte varer skal sendes tilbage i original emballage i 7 dage efter modtagelsen.Vende tilbage som Bytte eller Tilbagebetaling.

Tags: protector usb, 3135 bevægelse, mobiltelefon usb, kabel, oplader masse, bærbare cable management, kabel-celle, ledningen til mobiltelefon, plast spiral, vention cable management, aluminium cable management
Model-Nummer Kabel-Winder
Mærke FTD-Winder
Materiale Plast
Størrelse cable winder
oprindelsessted Guangdong, Kina (Hovedlandet)
Form Tegnefilm
Pakke Ja

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer