Tilbud

kr111.59

kr210.60

APPDEE For Honda accord 2013 2016 2017 9. generation Bil Styling Dækker Dashmat Dash Mat solsejl Dashboard Dækker

Tilføj en anmeldelse af varen

Denne vare er AI DI LI NA dashboard mat, som er unikke i, at det ikke har et hårdt underlag.Det avancerede stof, der ikke kun trækker vejret, det absorberer også uønskede toksiner, der udsendes fra vinyl af instrumentbrættet, som kan forårsage misfarvning, hvis venstre fanget under dashmat.AI DI LI NA dash måtter er omfattet af producenter "Ubetinget Levetid Garanti", hvilket betyder, at du kan købe med tillid!Mærke: AI DI LI NA (Eftermarkedet).Montering: For Honda accord 2013 2014 2015 2016 2017 9. (KUN FOR højrestyrede MODELLER), der Ikke Passer til Venstre Hånd Drev Modeller.Betingelse: 100% Helt Nye Ubrugte (Kvalitets Tjekket inden afsendelse) (Sælges som det ses, skal du sikre egnethed omhyggeligt, før du køber) Sammensætning: 1stk / sæt består af: Lavet i Kina Materiale: høj kvalitet Polyester, der er udført i en ISO 9001 facilitet til at sikre en god kvalitet, Let installeret, og Ingen ændring er nødvendig Funktion: Konturer til at passe dashboard Vil ikke vige tilbage, fade eller fordreje Beskytter dashboard fra UV-stråler Eliminerer revner Reducerer blænding UV-stabiliseret, høj kvalitet polyester auto stof Ånder til at sprede varmen Store vent cut-outs, så for ikke at begrænse afdugningsfunktion luftstrøm Om aftersales: Hvis du har nogen spørgsmål om produktet, kvalitet, layout og installation, kan du kontakte os direkte på første gang.Vi har en faglig efter-salg service team til at løse problemer for dig, din tilfredshed er formålet med vores service!

Installation effekt diagram for andre modeller

Om produktet: 1. Alle vores produkter er fysisk billeder, men den faktiske ændring og justering af farve kan være så meget som muligt med det faktiske billede, men på grund af belysning, display farve afvigelse, personlige forståelse af forskellige farver, der resulterer i fysisk ubehag, og nogle af farve fotos Class problemer er ikke kvalitet problemer, og den endelige farve, afhænger af det aktuelle produkt. 2. Efter at have modtaget pakken, skal du åbne den pakke, der kan være en lille lugt, det er smagen af materiale, kan du sætte det i skyggen for en dag, så kan du.

Tags: 9. generation, 2019 overenskomst, 2018 overenskomst, honda civic 2013 tåge, honda civic solsejl, honda civic, honda accord 9. gen, 10-gen honda accord, accord dashboard, 2020 honda civic
Materiale Syntetisk Fiber
Mærke AI DI LI NI

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer