Tilbud

kr30.83

B2001-771-0A0 Trimmer Stærk H Brand symaskine Dele 1

Tilføj en anmeldelse af varen

B2001-771-0A0 Trimmer,Stærk H Brand.Bedste Kvalitet,Konkurrencedygtig Pris.Vi kan levere alle former for reservedele og tilbehør til symaskiner, mere end 95% produkter, vi har nok på lager, så kan foretage overførslen hurtigt.Hvis du har noget krav, bedes du kontakte os frit.

Om Forsendelse: 1. Leverer til hele Verden, Gratis forsendelse ved China Post.normalt har brug for 15-30 dage. 2. Vi sender til hele verden, undtagen APO - /FPO-adresse.Alle emner vil blive arrangeret shipping inden for Fem hverdag efter betaling ryddet. 3. Skibet af Standard fast Sats Shipping Service, under normale omstændigheder .I de fleste tilfælde, internationale shipping tager omkring 15-30 arbejdsdage (om 1month).Vi forsøger vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Kontakt Os: 1. Hvis du har nogen spørgsmål, Bedes du kontakte os via besked. 2. Vi bekymrer os om vores værdsatte købere, hvis du har nogen spørgsmål, er vores Kundeservice medarbejdere vil være meget glad for at hjælpe dig.Vi forsøger vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Tillad 24 timer for os at følge.Feedback: Kære købere, vi sætter pris på din forretning, hvis du er tilfreds med vores service, kan du efterlade os en positiv feedback og vurdere oplysninger om transaktionen (Detaljeret sælgerbedømmelser) med en "PERFEKT FEM STJERNER". [Når du klassificere de leveringstid del tag international transit i betragtning.] Din anerkendelse vil gøre os mere trygge ved at udvikle deres forretning og tjene dig bedre.

Vi kan levere de fleste af symaskinen reservedele og udstillingsvindue er kun en lille del.Hvis du har brug for mere,bedes du informere os med kodning for at bekræfte pris.Er der noget, du er nødt til at gøre i Kina, du kan også efterlade beskeder til os, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig.Chen Fuchao udviklet første slibende bælte til fobric maskine i Kina i 1983. Gennem 12 år at akkumulere og udvikling, brand opstod i 1995. Gennem vedvarende innovation og vækst i de kommende år, en bred vifte af forskelligartet række produkter, der har taget form,bane vej for udvikling af syning dele sektor.Vores virksomhed kanaliseret et helt nyt visuelt billede-system, perfekt kvalitet og service i 2011, til at øge brand indsats og virksomhedens kultur.

start

afslutning

Tags: juki kniv, industrien sy maskine, bg1026, industrielle sy, highlead symaskine, hårbørste mand, broderi maskine, sy, cylinder symaskine, luft cylinder ventil, highlead
Magt 1
Type Industrielle Symaskiner
Max. Syning Tykkelse 1
Vægt 1
Stingbillede Låsen Sy
Overordnede mål 1
Max. Syhastighed 1
Feed Mekanisme Gå Fod
Stinglængde 1
tilstand Ny
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mekanisk Konfiguration Flat-Bed
Mærke fu chao
Model-Nummer syning dele

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer