Tilbud

kr100.05

kr145.01

Manual Coffee Grinder Adjustable Coffee Bean Ceramic Burr Grinders Mill Easy Clean Kitchen Tools

Tilføj en anmeldelse af varen

Funktion

1.Manuel kaffekværn giver professionel kaffebønner slibning oplevelse.Keramiske burr ikke producere store friktionsvarme, vil ikke ødelægge smagen af kaffebønner.Hvis du slår hånden håndsvinget i urets retning, og du kan føle bønner bliver brudt, og jorden, slipper rund og intens smag af kaffebønner.Nyd den vidunderlige slibning oplevelse af hånd!

2.Knappen i midten af kaffekværn har 4 slibning niveauer fra fin til grov, foretage justeringen af pulver råhed eller finhed, så easy.By langsomt dreje håndtaget til at knuse de bønner, smagen af bønner, der bliver stærkere og fyldig.

3.Professionel kaffemøller er lavet af materialer af høj kvalitet.Den keramiske burr og rustfrit stål håndsving er holdbar og robust.Og bærbart design giver dig mulighed for at tage dem med hjem, kontor eller andre steder. (Bemærk undgå slibning uden kaffebønner inde da det ellers vil skade den keramiske og den kværn.)

4.Brugervenligt designet låg gøre dig fyld kaffebønner i den mølle med minimal indsats.Og Det er nemt at tage det fra hinanden og samle igen.Det er også let at rengøre, skal blot skylle med vand.

Specifikation

Materiale: Keramisk + Rustfrit Stål

Grinder Størrelse: 157x72mm

Keramiske Burr Størrelse: 67x69x41mm

Håndsving Højde: 31mm

Pakken Indeholder

1 x Manuel kaffekværn

1 x Keramiske Burr

Tags: kaffekværn hånd, automatisk kaffekværn, bønne-kværn, cafe grinder, kaffekværn i rustfrit stål, jx pro, coffee grinder manual, og mølle, kaffekværn møllesten, kaffekværn
Model-Nummer JJ0093
Funktion Bærbare
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer