Tilbud

kr152.38

kr200.53

Indlæg Poleret Marine Professionel Udskiftning Af Tilbehør, Der Er Holdbart Med Base For Yacht Tværs Af Pullert Rustfri Stål Fortøjning Bit

Tilføj en anmeldelse af varen

Beskrivelser:

Lavet af rustfrit stål materiale, holdbar, robust, og lang tid at bruge.

Vedtage fin slibning polering spejlet, præcis, lyse og med god planhed.

Nem at installere, ingen boring eller svejsning påkrævet, direkte erstatning for gamle eller ødelagte en.

Velegnet til alle former for lystbåde, som skibet lystbåde, glasfiber lystbåde, oppustelige lystbåde, kommercielle lystbåde, osv.

Specifikationer:

Materiale: rustfrit stål

Farve: sølv

Størrelse: om 120x90mm

Pakke Inkluderet:

1pc x båd pullert

Bemærk:

1. På grund af lyset forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.

2. Tillad lille afvigelse til måling af data og sørg for, at du ikke har noget imod, før du bestiller.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 60 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.autozug.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.autozug.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: kylling squeaker, båd pullert, fortøjning ring, båd yacht marine, stor bådplads reb, SUMNCE, både lystbåde marine, kabel-ipad-mfi', pullert, tilbehør båd
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale STÅL
Størrelse 120x90mm

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer