Tilbud

kr51.84

kr79.78

Oversize Vintage Runde 58mm Skildpadde brillestel Rx i stand Fulde Rim Briller

Tilføj en anmeldelse af varen

Designer stil billede er et retro, men trendy look.Du kan aldrig gå galt med denne klassiske look.Lavet af høj kvalitet med metal hængsler, det er meget robust, at De er velegnet til både mænd og kvinder Kommer med aftagelig klar linse,du kan bære det for mode direkte, kan Du tage ramme til øjet læge at erstatte med din egen recept til Rådighed: Skildpadde Måling: 58-20-145, Frame Bredde: 148 mm, Højde: 58 mm (ca.)

Forsendelse Detaljer

Gratis & Hurtig Levering!Varen vil blive afsendt inden for 1 arbejdsdag efter bekræftelse af betaling.For at sikre din vare ankommer til dig i perfekt stand, hvor alle er omhyggeligt og forsigtigt hånden pakket i kraftig emballage.

Vi leverer i hele verden!International fragt gebyr er beregnet på grundlag af varernes vægt og placering.Kombinerer shipping rabat gælder for hver ekstra element inden for den samme forsendelse.Levering tager normalt ca 12-25 dage for de fleste lande.Kontakt os venligst for at kombinere shipping rabat efter kassen, hvis du køber forskellige ting fra vores butik.

Yderligere Oplysninger

100% tilfredshedsgaranti: Vi ønsker, at din online shopping oplevelse at være underholdende.Hvis du ikke er tilfreds med dit køb eller anden grund, skal du blot sende det tilbage til os inden for 14 dage efter modtagelsen for en fuld refusion eller ombytning.Kontakt os for at skaffe et returnerings fuldmagt nummer (oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes ikke).

Om Os:

Vi har solgt på ebay siden 2011. Vi specialiserer os på eyewear produkter som vintage,mode briller, klar linse briller, solbriller og briller.Vores mål er at give en konkurrencedygtig pris, høj kvalitet, hurtig levering, og god kundeservice til vores kunder.

Velkommen til at sende os en e-mail for spørgsmål eller bekymring.Vi vil svare dig så snart vi kan.

Tags: hurakan cykel stel, BETSION, rammen tr, runde skildpadden, rammen glas, acetat tortoise frame, brille ramme kvinder, brille stel, IVSTA, male cykelstel
Mærke BETSION
Model-Nummer 90
Element Type Brillerne Tilbehør
Køn Unisex
Brillerne Tilbehør BILLEDER
Mønster Type Dyr
Ramme Materiale Plast

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer