Tilbud

kr128.67

LED-arbejdslampe Mount Beslag Klemme Holder & wire for Terrængående SUV ATV 4WD Universal Søjle Hood Justerbare Monteringsbeslag

Tilføj en anmeldelse af varen

LED-arbejdslampe Mount Beslag Klemme Holder & wire for Terrængående SUV ATV 4WD Universal Søjle Hood Justerbare Monteringsbeslag

Specifikation:

Navn: Mount Beslag Klemme Indehaver

Materiale: Metal Legering

Farve: Blå

Funktion:

1.Nem Installation:Installeret uden at bore.Lampen kan opnå 60 ° vandret justering og 180 ° lodret justering.Forsamlinger svarer til forside, bagside, venstre, og højre side af køretøjet.

2.Non-slip-Design:Designet med anti-slip tænder og gummi måtter,så led lys bar kan være fast uden at ridse bilen.

3.Holdbar:Fremstillet af 304 rustfrit stål, fremragende ydeevne, herunder anti-korrosion og anti-rust.høj kvalitet garanterer, at de kan bruges i dårligt vejr forhold, herunder regnfulde dage og storme.

4.Bred Applacition:Kompatibel med de fleste LED, HID, halogen spotlights/tågelygter/kørsel lys eller lys barer,DRL osv.

Pakken Indeholder:

2× Mount Beslag Klemme Indehaver

2x Hex unbrakonøgle

jshi

1. Disse shipping er den mest populære måde at skibet.Det kunne have fjerntliggende område til skibet, hvis du hører til den fjerntliggende område , vil vi informere dig efter shipping agent fortalte.

2.Vi må ikke bære yderligere told , skatter og afgifter i parcel destination land;og rederiet vil indsamle det fra køber ved levering, nogle har brug for ekstra dokument vil ikke inkluderet i prisen.

3.Erklære værdi og navn: vi erklærer, at omkring 30% af værdien af den vare, de køber fra de fleste lande undtagen det land, der skal være, erklærer den reelle værdi.Hvis du har specielle ønsker, så du bedes venligst forlade bemærkninger i den rækkefølge,

Sælger Shipping metoder i prisen: Aramex 5-15 dage DHL 7-15 dage FEDEX 7-15 dage UPS 5-15 dage Kina Skrive En ir-Mail 20-35 dage China Post Luft Parcel

45-60 dage(hvis du skyndte sig at få de varer ,

vælg ikke denne måde) EMS 10-15 dage

Du kan foretage betaling via ovenstående betalingsmetoder.Betaling skal ske inden for den gyldige tid, når placere ordrer.www.autozug.dk vil kontrollere din betaling inden for 24 timer, når betalingen afsluttet, og vi vil behandle din ordre, når først processen er overstået.Hvis din ordre er blevet lukket af sikkerhedsmæssige grunde, så skal du indsende en ansøgning til www.autozug.dk for betaling kontrol af mail

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3.Beviser Guide:

1).Billeder af den ødelagte pærer

Du vil blive bedt om at tage klare billeder og maile til os.Billederne bør omfatte pæren er tændt og når den er slukket.

2).Videoer af de knuste pærer

Hvis fotos ikke er i stand til at bevise, at den LED-lampe er defekt, en video er nødvendig.Slut pære med en 12V strømforsyning og vis os i den video, som du har tilsluttet pære korrekt med ledninger.Tak.

4. Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, det er ok, for at vende tilbage til os inden 15 dage.Vi vil fuld refusion, at du efter modtagelse returnere pakken, men du er nødt til at betale forsendelsesomkostninger.

5.Hvis der er mere end 60 dage ikke har modtaget din pakke, bedes du kontakte os for at udvide forsendelse beskyttelse.Eller vil vi kontrollere, om du kan modtage en pakke, Hvis ikke, vil vi fuld refundering af købsprisen til dig.

Bemærkede: Kunstigt beskadiget, er ikke inkluderet i returret.

1. 1 år producentens begrænsede garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer skal rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad den er defekt og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.Vi må ikke reparere eller erstatte varer med udløbet garanti.

3. Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.autozug.dk!

1.Bedes du give os 5 stjerne feedback, når du modtager pakken.

2.Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte med os, vil vi svare dig på første gang.Du må ikke åbne tvist.

3.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, vil vi svare dig på første gang.Du må ikke åbne tvist.

Tags: hoodi, beslag offroad, led offroad, offroad trailer, led swing, hood holder byd, stor søjle lampe, bar holder led, håndtag offroad 4x4, 4x4 led
Item Højde 46mm
Produkt navn Mount bracket clamp holder
Element Vægt 0.2kg
Andre Varenummer 19MBCHC
Oprindelse KN(Oprindelse)
Specielle Funktioner Mount bracket clamp holder
Passer til for 4x4 offroad installere
Materiale Type Metal Legering
Element Type Hale Lys Samling
Item Længde 54mm
Item Bredde 7.5mm
Land/Område for Fremstilling CN
farve Silver, Black
Placering på Køretøjet Bil Hætte
Emballage Boks
Størrelse 54mm
Stil Monteringsbeslag Hætte
Producent Varenummer 19MBCHC
Interchange Varenummer 19MBCHC

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer