Tilbud

kr1 448.76

kr2 228.82

Lanceringen CRP129X X431 CRP 129X OBD2 Bil Automotive Diagnostisk Scanner for Motor, Transmission, ABS SRS-Multi-Language Online Opdatering

Tilføj en anmeldelse af varen

LANCERINGEN CRP129X OBD2 Bil Automotive Diagnostisk Scanner 4 System Diagnoser med Olie Reset, EPB/SAS/TPMS-og Gas Service, batterispænding, AutoVIN til Små Butikker og DIYers

Den Creader Professionel CRP129X, baseret på den klassiske og multifunktionelle diagnostisk værktøj CRP129, er sindrigt konstrueret til teknikere til at foretage fejlfinding af fire systemer med sin state-of-art hardware/software-plus flere nyttige funktioner såsom fem nulstille evner, i de fleste af de store køretøjer på vejene i dag.

Understøttede Sprog

Engelsk, Spansk, Fransk, Tysk, Italiensk, Russisk, Portugisisk, Japansk, Koreansk,

Den Opgraderede Version af den Klassiske Scanner CRP129

Den ny-udgivet LANCERINGEN scanner CRP129X, som den avancerede version af CRP129 deler den samme fire-system diagnoser funktion, er udstyret med: 1. En større 5" skærm; 2. To mere specielle tjenester (TPMS Service -, Gas-Tilpasning); 3. AutoVIN teknologi; 4. Automatisk Kontrol Rapport

Fire System Diagnoser

1. For Engine-System

den diagnostiske værktøj, der kan hjælpe med at registrere den motor, tænding, brændstofindsprøjtning, luft og brændstof-forholdet, og udstødningsemissioner betingelser i Motor system til at øge køretøjets præstation, spare energi og reducere udledning af udstødningsgasser.

2. For Transmission:

Det gør en stor følelse i sikker kørsel, når bilen er i at glide eller vanskeligt at flytte.Denne diagnose-scanner kan finde de problemer, der ud via læsning koder i transmissionssystemet, eller tjekke sundhed status via live data visning.

3. For ABS-Systemet:

At diagnosticere en ABS problem, bør altid begynde med en visuel inspektion af alle bremse komponenter, næste du nødt til at hente ABS-koder til at fortælle dig, hvor problemet er, og dette er, hvad denne scanner for dig.

4. For SRS-System:

SRS -, sikkerheds-restraint system, består af betydning sensorer, en styreenhed, og den airbags selv, og det diagnostiske enhed kan registrere alle elektroniske parameter for at kontrollere dens sundhedstilstand.

Fem Mest Anvendte Tjenester

1. Olie Reset:

Det er også aktiveret med en olie, service og lamp reset mekanisme, en funktion, der sikrer, at køretøjet er vedligeholdt i sit rette sunde selv.

2. SAS Reset:

Det hjælper med at rydde defekt styretøj vinkel sensor minder og spiller en vigtig rolle i styringen vinkel sensor kalibrering.

3. EPB Service:

Reset bremseklodsen efter reparationer i elektronisk parkeringsbremse system er done.By ved hjælp af dette system, bremsning er derfor gjort meget enklere og lettere.

4. TPMS-Service:

Ser op dæk sensor id ' er fra bilens ECU, og udfører TPMS-programmering og nulstille procedurer efter dæk sensorer er udskiftet.

5. Gas Tilpasning:

Initialiser gashåndtaget aktuatorer til standardtilstanden for at regulere gashåndtaget (eller tomgang motor) operationer præcist.

Alle former for OBDII Funktioner for Reparation

Denne scanner understøtter alle 10 test tilstande for OBD-II-biler, som er fantastisk til daglig reparation.Tabellen nedenfor beskriver formålet med hver enkelt drift:

$01 - Anmodning Nuværende Drivaggregatet Diagnostiske Data

$02 - Anmodning Drivaggregatet Freeze Frame Data

$03 - Anmodning Emission-Relaterede Egendiagnosefejlkoder

$04 - Clear/Reset-Emission Relateret Til Diagnostiske Oplysninger

$05 - Anmodning Ilt Sensor Overvågning Af Testresultater

$06 - Request On-Board-Overvågning Test Resultater for Specifikke Systemer Overvåges

$07 - Anmodning Emission-Relaterede egendiagnosefejlkoder Fundet i Løbet af Aktuelle eller Sidst Afsluttet Kørsel Cyklus

$08 - Anmodning Kontrol af On-Board-System Test eller en Komponent

$09 - Anmodning Information Om Bilen

$0A - Anmodning Emission-Relaterede egendiagnosefejlkoder med Permanent Status

Batteri Spænding Funktioner

Denne menu kan vise real-time plotning batteri spænding bil.

Bred Dækning af den Globale Mainstream Modeller

LANCERINGEN CRP129X har en bred kompatibilitet priser med flere tilstande af OBD2 motorkøretøjer.Scanneren fungerer på stort set alle biler fra 1996 og frem, så længe bilen har en 16-polet OBD-II port:

Asian: Daewoo, Honda, Hyundai, Ki-en, Mazda, Mitsubishi, Niss-en, Subaru, Suzuki, Toyota, ISU-ZU

Europa: Au-di, BM-W, Smart, V-W -, Være-nz, Vol.-vo, Op-el, LandR-over, SA-AB, Se-på, Peugeot, Citroen, Sk-oda, Porsche, Sprinter, Jaguar, F-iat

USA: Ford, G-M, Chrysler hertil kommer, at denne diagnostiske enhed er også kendt for at støtte køretøjer, der falder inden for den controller area network (CAN) kategori.Det er i denne forbindelse siges at have kapacitet til at hente både generiske og producent specifikke koder.Dens anvendelse er derfor udbredt.Hvis du arbejder på forskellige køretøjer, der jævnligt, så du bør virkelig overveje at få denne scanner.

AutoVIN Teknologi

Den diagnostiske værktøj udstyrer med AutoVIN teknologi, som betyder, at det automatisk vil læse og gemme bilens VIN-nummer i en kontakt.Det samme identificerer din bil, og du behøver ikke at indtaste år, gør, motor, etc.af din bil.

Automatisk Kontrol Rapport Uploadet for Bekvemmelighed

Der kan opstå visse problemer, som ville være ud over dit niveau af forståelse, mens diagnosticering af et køretøj.LANCERINGEN CRP129X giver dig mulighed for at gemme inspektionsrapport og overføre rapport til Cloud Server, eller endda udskrive data via PC ' en.

Opdatering og Garanti

Levetid Gratis Opdatering Online.

Tags: lanceringen x431 crp129x, OBD2 Scanner, antenne scanner, sagen konnwei, lanceringen x431, creader crp129x, htt, bil diagnostisk apparatur, autoboss bil diagnostisk værktøj, crp129e
Certificering CE
Skriv Navn LANCERINGEN CRP129X
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke cwobdii
Opgradering Opdatering online

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer