Tilbud

kr50.12

kr98.27

50stk 12 18 20 24 36 Tommer Gennemsigtige Bobo Balloner Aktivitet Birthday Party Festival Ægteskab Bryllup Indretning Voksne Børn Ballon

Tilføj en anmeldelse af varen

[produkt specifikation]

12 tommer anbefalet oppustelige 25CM

18 tommer anbefalet oppustelige 36CM

20 tommer anbefalet oppustelige 41CM

24 tommer anbefalet oppustelige 48CM

36 tommer anbefalet oppustelige 72CM

[produkt Mængde] 50stk/set fejl:0-1 pc ' er

[Produktet Materialer]:pvc

[Produkt Features]:Den sfære har metalglans, ensartet farve og smuk form.Det kan bruges gentagne gange.Det er praktisk at puste og deflatere.Smid det ikke væk efter at have brugt det en gang.

Elasticiteten af denne ballon er meget god, skal du holde infating, indtil overfladen er glat som vores billede, ikke nogen winkles.Hvis der er rynker, der betyder, at du ikke har pustet luft nok, bør du gå på infalting.

Instruktioner for brug

[1] forberede en ballon.klem kanten af ballonen

[ 2] trække ballonen vandret og to gange, i modsat retning, træk ballon vertikalt og kraftigt igen, indtil hver kant er gjort.

[3 ] brug en helium flaske eller pumper til at puste gennem den luft havn.

[4] på inflation-port, skal du starte med 2cm fra ballonen, og drej det nedad, vend den luft havn i en knude for at fuldføre.Hvis hale er ikke lang nok, strække det længere.

Bemærk:

når du modtager ballon, det er meget lille størrelse, kan du trække kanten af ballonen jævnt før puste ballonen.brug puste balloner værktøjer, såsom ballon pumpe eller pumpe, langsomt puste, hvis det er hjemme, holde oppumpning, indtil ballonen kommer til at være runde, denne pvc ballon er elastisk, endelig bliver det til normal størrelse rund ballon, bedes du behøver ikke bekymre dig.

For at sikre en ballon, der kunne flyde, efter at der er fyldt med helium, du har brug for at puste nok helium.For eksempel, 22L helium gas, du kan puste 2stk 36 tommer ballon, eller 5pcs 24 tommer ballon, eller 8stk 20 tommer ballon, eller 10stk at 12pcs 18 tommer ballon.

Anbefaler fyldstof i ballon:

letvægts produkt, såsom søm glittler flake -, papir-konfetti, folie konfetti, fjer, bedre ikke over 10g, hvis også vægt, ballon, der ikke kunne flyve efter, fyldt med helium.

Hvis du ønsker at sætte lille ballon inde, første puste boblen ballon til at runde form på først, og derefter slippe luft, sætte små balloner i den boble, boble, puste lille ballon, drej den luft havn i en knude, til hvert lille ballon, der er pustet op.endelig puste boblen ballonen igen, kan du bruge helium eller luft, luft ballon ikke kan flyve.

ADVARSEL:

Bemærk pustes op med normale luft eller helium, IKKE puste brint eller andre brandfarlige og eksplosive gasser

# Din ordre vil normalt blive udstedt inden for 1-3 dage (undtagen helligdage).

# "www.autozug.dk Saver Fragt "eller" www.autozug.dk Standard Shipping " er mere stabil, hurtigere og sikrere.

# Da vi er et andelsselskab, kommerciel transport firma, som DHL, vil vi give dig en stor rabat på transport omkostninger, som kan nås i 3-7 dage.FedEx, UPS, osv!

# Vi kan justere prisen for din store ordre, så venligst kontakt os direkte!

# Smukke foto feedback og positive kommentarer, vil vi give dig en gave på den næste ordre,

# Meget smukke foto feedback og social sharing (Fackbook, Instagram, vk, osv.) kan få gaver direkte. (Du har brug for at sende linket til os i den første tid, vi vil følge linket data.Jo flere besøgende, vi tilfører, jo mere belønner vi har.)

(1) Hvis modtageren ikke er til stede, vil varerne normalt blive placeret i postkassen ;

(2) Hvis størrelsen af varer er stort og kan være placeret i postkassen , kurer vil lægge mærke til i meddelelsen i postkassen .

(3) Hvis pakken ikke blive leveret, det kan være, der er gemt på det lokale posthus, for 15 dage.Hvis der ikke er modtaget for mere end 15 dage , Sinotrans ' s danske kundeservice vil vælge at ødelægge de varer, der i henhold til sælgers instruktioner, når de leverer varer.

(4) Hvis produktet, du har modtaget er beskadiget, eller den stil, er forkert, skal du ikke efterlader nogen negativ feedback første, så kontakt os , vi vil beskæftige sig med dette og finde den bedste løsning , er din tilfredshed, at vi gør det bedre.

Tags: spiderman legetøj, fødselsdag indretning party, jeg elsker dig, minecraft toy, kage udsmykning af, banner blue, festlige bryllup dekorationer, man lyddæmper, st. valentin, bryllup dekoration telt
festival2 engagement ,Mother's Day, Children's Day, Thanksgiving, Christmas,etc.
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer bobo-55
Klassificering Ballon
Størrelse 12 inch, 20 inch, 18 inch,24inch,36inch.
Lejlighed Mors Dag
Materiale PVC
Navn Bobo Ballon
Mærke BOOMCOOL
Antallet af Pc ' er 50stk
Form, Stil RUNDE
festival1 Bryllup, Fødselsdag, Firmafest, Jubilæum, Fars Dag,Valentins Dag
Type Engroshandel Ja(>50 Stk.)
Mængde 50STK,fejl

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer