Tilbud

kr41.39

kr55.21

3 Stk/masse A25K Guitar Push Pull Skifte Kontrol Pot Potentiometer For El-Guitar, Bas dele (658ddsx)

Tilføj en anmeldelse af varen

Guitar Tone Potentiometer A25K-ohm kontrol potten Delt skaft med groft riflede område Grove riflede skaft passer til de fleste knapper Split Aksel Diameter:Ca. 6mm Aksel Længde:Ca. 18mm Aksel Tråd diameter:Ca. 7mm Fuld Længde:Ca. 44mm Base Diameter:Ca. 16,5 mm Pakken indeholder: 3 x A25k Push Pull Kontrol Pot

Varsel for at købe tilbehør til el-guitarer

Da der er så mange forskellige typer af elektroniske guitar tilbehør med udsøgt størrelser og leverandører af disse varer er forskellige, skal du bede den nøjagtige størrelse til sælgerne direkte.Bemærk at måle din størrelse præcist, og så lad os det vide.Vi sælger kun i forhold til størrelsen er angivet af dig selv, i den rækkefølge.

Om størrelser

Da der er mange forskellige former for guitar, reservedele og tilbehør.Størrelse billeder til de produkter, som har brug for præcise størrelse passer til guitarer, der har været nævnt.Du bedes venligst bekræfte din størrelse grundigt før bestilling.Nogle tilladelige fejl i et fast interval, vil være der på grund af de forskellige patches til måling og fejl.

Om den farve forskel

Alle produkter, der bør tages billeder på stedet!På grund af den optagelse lys og de forskellige skærme, osv., billeder, farver ville være lidt forskellige fra de rigtige produkter.Alle farver bør følge de rigtige produkter kun.

Om levering

Varer sendes til dig inden for 5 til 7 arbejdsdage, når vi får din bestilling.

Om engros

Vi sælger kun guitar-dele og tilbehør, samt din forespørgsel for engros oplysninger skal være meget velkommen, og den mest favorable pris, der skal leveres.

Tags: 2sk1058, for toyota avanza, dc-motor skifte, a25k potentiometer, b103 dobbelt, 220k potentiometer, reb skifte, a50k potentiometer, b103 motor, ebony guitar pin-kode
Oprindelse KN(Oprindelse)
Split Aksel Diameter Ca. 6mm
Farver SØLV
Base Diameter Ca. 16,5 mm
Model-Nummer TLKG-A25K-3
Aksel Længde Ca. 18mm
Aksel Tråd diameter Ca. 7mm
Fuld Længde Ca. 44mm
Produkt navn Push Pull Control Pot
Vægt 13g/piece
oprindelsessted Kina
Type Push Pull Control Pot

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer