Tilbud

kr26.10

kr37.28

1 oz 24K .999 Guld Klædte Guldbarrer Bar Barren MEGET SJÆLDNE

Tilføj en anmeldelse af varen

Velkommen til vores butik! 1 oz CREDIT SUISSE 24K .999 Guld Klædte Guldbarrer Bar Materiale: Jern

Alle vores pris gør ikke\'t indeholde skat(forpligtelse) i destination told.Forskellige lande har forskellig politik vedrørende skat(told).i nogle lande opkræver en ekstra afgift, når du importerer fra oeversea.Men det er hver køber\'s ansvar, hvis opkrævet skat, når varerne er ankommet til destinationen.

Told:

Ordren vil blive decleared som gave, og i lavere værdi for at fjerne brugerdefinerede skat, og let at gøre det told-procedure.

MEN - I visse lande, er du nødt til at betale skatter eller afgifter på importerede varer.Nogle gange varer under en vis værdi, eller i visse kategorier, ikke pådrager skatter.

Reglerne er forskellige i hvert land.Derfor kan vi ikke og vil ikke tilbyde rådgivning om skatter og afgifter i dit land.Som køber er det dit ansvar at finde ud af, at oplysninger, før din ordre.også,nogle gange er der brug for dig til at gøre det told clerance,slappe af,det er et let arbejde.

Modtagelse af din konto:

Når du har tilmeldt dine varer, bedes du tjekke det med det samme for at sikre, at det passer til den beskrivelse i prospektet, og som vores aftale.Hvis der er nogen fejl eller whatelse, bedes du kontakte os snart,og vi lover at løse problemet snarest.Hvis du er tilfreds med den vare, vi ville virkelig sætte pris på det, hvis du lader os en positiv feedback

Garanti:

Hvis denne vare er defekt ved modtagelsen, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelsen af udveksling af et nyt. (køber, omfatter alle de originale elementer, ubeskadiget, i salgbar tilstand, tak).

Vi tilbyder gratis reparation service inden for 6month garanti.For det første 1 måneder efter købet, vil vi være en måde fragt (fra Kina til din placering).Efter 1 måneder efter købet, køberen skal betale 2 måder af shipping cost.

Kundeservice:

Pls velkommen til at kontakte os via besked på ethvert tidspunkt i din bekvemmelighed.eller chatte online.Hvis du har nogen spørgsmål eller behov for støtte fra os, vil vi svar inden for 12 timer.

Tags: jewelri, engel vedhæng, kinesiske barren, bullion guld, spearfishing spears, amerikanske guldbarre, diy barette, 1 kg guld, bar sølv, barren
Diameter 44X28X3MM
År 2000-i dag
Teknik Støbning
Tema angel
Materiale Metal
Regional Funktion Europa
Stil Folkekunst

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer