Tilbud

kr62.40

kr89.12

G12 TV Stick Wireless WiFi Display TV Dongle 1080P for google chromecast 3 2 Modtager For Miracast Airplay-Android-IOS-PC

Tilføj en anmeldelse af varen

G12 Wifi Hdmi Trådløse Tv-Modtager Til Chromecast Google Pusher Støbt Tv Spejl Adapter Til Miracast Airplay, DLNA

Dual-band-5G/2,4 G: Den trådløse display adapter vedtager HDMI-kabel udvidelse til at afhjælpe manglerne i den første generation.Drevet af en RAM dual core chipset.Støtte H. 265/HEVC-dekoder, 4K (3840 X 2160) og 1080P opløsning.Støtte til App levering på Android-enheder og Chrome projektion på Windows.Der er ingen grund til at skifte til Miracast Airplay, DLNA-tilstand.

2. For iOS-Bruger-Indstillinger: Tilslut hotspot signal i WiFi liste af iOS-enhed.Oprette forbindelse til wifi via IP-adresse, 192.168.203.1 gennem browseren.Bekræft, at din mobiltelefon er forbundet til det samme wifi, åbne Airpaly , trådløst iOS-skærmen projiceres over på TV ' et.Nu kan du se, hvad der vises på din iOS-enhed på dit TV.

3. For Android-Bruger-Indstillinger: Åbn Miracast funktion på din Android-enhed, og vælg Anycast til at kaste din enhed til dit TV.Hvis du ikke ved, om Miracast, kan du hente app ' en ved at scanne QR-koden på skærmen.Du åbner app ' en og oprette forbindelse til Miracast, som vil guide dig.Din lille skærm vil nu blive spejlet på den store skærm.

4. Bred Kompatibilitet: Støtte til Miracast/Airplay/DLNA.Kompatibel med Android 4.4+ og iOS 9.0+, mac os 10+, Windows 8.1+ (Miracast skal være aktiveret).Når en vens fest eller familie-genforening, kan du trådløst dele fotos Dele eller en præsentation fil på den store skærm på et møde eller klasseværelset.Støtte til Netflix/Video/HBO go/Hulu Plus sky go/DIRECTV på Android-enheder.Velegnet til Ureviderede video af iOS-enheder kun.

5. Generelt System Update: Vi vil med jævne mellemrum opdatere firmware fra cloud server til at tilføje nye funktioner og forbedre kompatibiliteten.Tilslut denne dongle til din wifi, og vil automatisk opgradering, så den dongle kan arbejde med den nyeste version af din iOS - / Android-Kompatible / Windows-enheder når som helst.

Beskrivelser:

1. USB-interface, plug and play, der er mere kompatible, egnede til de fleste computere, mobiltelefoner osv.

2. HD-opløsning, billedet er klarere og jævnere.

Specifikationer:

Interface: HDMI

Gælder for: Støtte Miracast, Airplay, DLNA

RAM : DDR-1 Gbit

Strøm : 5V 2A

Farve: sort

Pakke Inkluderet:

1 x Wifi Hdmi Trådløse Tv-Modtager

1 x ladekabel

1 x betjeningsvejledning

Bemærkninger:

Tillad 0-2mm fejl på grund af manuel måling, tak for forståelse.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Forstå venligst, tak!

Tags: chromecast, anycast, mini wireless hdmi, miracast, bil krucifiks, mini-pc stick, masse chromecast, box-tv, cromecast google, android-telefon
Afkode Evne 1080P (Full-HD)
Optagelse No
Model-Nummer 1205369
Harddisk Kapacitet 100GB
Type High Definition
Certificering INGEN
Fjernbetjening IKKE Inkluderet
Mærke OCDAY
Stik HDMI-kompatibel
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer