Tilbud

kr63.81

kr98.21

HKIXDISTE 12V 5A 8CH Strømforsyning til CCTV Kamera Power Box 8 Port DC+Pigtail PELS DC 12V Power Adapter for sikkerhed kamera

Tilføj en anmeldelse af varen

modname=ckeditor

1 Kvinde til 8 mandlig magt Splitter Kabel-1.100% helt nye og høj kvalitet. 2.1 For DC Female til 8 Mandlig Magt Splitter Kabel-3.Stik Diameter: 5,5 mm ydre, indre 2.1 mm 4.Praktisk og omkostningseffektiv måde til effekt op på 5,8 kameraer med 1 power adapter 6.Dette For DC Power Adapter Y-Kabel Pigtail deler 1 power signal til 8, og er nyttigt til kraftoverførsel flere kameraer fra en central adapter. 7.længde :15inch 8.8 Kanal Power Kabel-Splitter Til Secuirty

12V 5A Strømforsyning

1.100% Brand nye 100V - 240V AC til DC Adapter Oplader

2.For 5050/3528 SMD LED Lys, eller LCD-Skærmen eller CCTV

3.Input : 100V-240V 50/60Hz

4.Output : DC 12V 5A 60W

5.Ud sætte adapter jack-størrelse : 5.5 mm x 2.5-2.1 mm Kompatibel

6.De adaptere, Stik inde i positiv (+) uden negative (-)

7.Strømforsyning med LED-indikator

8.Længden af kablet: Om 110CM

1 STK 12V 5A Strømforsyning Adapter Transformer(medfølger stik) 1 til 8 stik splitter, strømkabel

Vi vil sende varerne ud indenfor 1-3 hverdage efter din betaling er du kontrollere ved at www.autozug.dk.

I øjeblikket, næsten alle produkter i vores butik er gratis forsendelse.Med et enkelt kamera via Kina post air mail som standard.For DVR og sikkerhed system, vi støtter forskellige logistik måde, at de forskellige lande.Check venligst detaljerne om produkt beskrivelse side.

Tracking Nr.vil blive leveret inden for 2 hverdage efter overførslen.

Køber har selv ansvaret for yderligere COD afgifter, MOMS, Gebyrer, Kurtage, Pligt, eller Told, afgifter og Skatter.

Hvis de produkter, der er tilbageholdt af toldmyndighederne, når forsendelsen er blevet efterladt sælgerens land, de køber, er med ansvar for godkendelse af produkterne.

Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er det meget afhang af kurer shipping og lokale skikke.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.

Garanti:

Alle varer vi sælger, er i god kvalitet og under streng undersøgelse, før de sendes ud.Vi vil gøre vores bedste for at undgå ethvert problem med kvaliteten.

Vi garanterer, at dette produkt mod fejl i udførelse og materiale i en periode på 3 år fra den oprindelige købsdato.

Enhver enhed, der viser sig at være defekt under garanti validering periode, vil blive repareret uden omkostninger for dele eller udskiftes.Slutbrugeren er ansvarlige for alle fragt og gebyrer, der er afholdt for at sende produkter til vores værksted.Garantien dækker ikke hændelige skader, hændelige skader eller følgeskader som følge af brug af.Eventuelle omkostninger forbundet med montering eller fjernelse af dette produkt af en håndværker eller en anden person, eller andre omkostninger forbundet med brugen af det påhviler den endelige bruger.Denne garanti gælder for den oprindelige køber af produktet og kan ikke overføres til tredjepart.

Vende tilbage:

Varen kan returneres til refusion eller ombytning inden 30 dage fra den dato du modtager den.Returnerede varer skal være ubrugt, i original emballage og omfatter alle tilbehør.Oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Før du sender tilbage returnere varer, bedes du kontakte os for et Return Merchandise Authorization (RMA).Alle produkter, der returneres til sælger uden et RMA-nummer, vil blive annulleret, og vi vil blive sendt tilbage til køberen, på hans/hendes bekostning.Kunden skal være ansvarlig for alle omkostninger ved returnering, og reshipping.

Vende tilbage tracking nummer vil være en hjælp til denne proces.

Vores teknisk support, som vil beskæftige sig med den reparerede produkter ved modtagelsen af din retur pakke.Du er velkommen til at kontakte os for et produkt eller en service spørgsmål

Vi takker for din virksomhed, i høj grad.Hvis du er satisfiated med vores produkter og service, kan du efterlade os en Positiv feedback og 5 Stjerner rating.Din anerkendelse vil gøre os mere trygge ved at udvikle vores forretning og tjene dig bedre.

Hvis du ikke er tilfreds med, af en eller anden grund, er du velkommen til at kontakte os via www.autozug.dk beskedcentralen, før de forlader negativ feedback.Vores kundeservice og teknisk support vil gøre vores bedste for at tilbyde dig en ordentlig løsning.

HKIXDISTE Technology Co., Ltd.er en stor omfattende producenten og direkte leverandør af sikkerheds produkter.Over hundrede millioner kunder, der spænder over 100 lande over seks kontinenter har forbedret deres fred i sindet, med produkter.

Vores state-of-the-art produktionsfaciliteter har opnået certificeringer af 3C, CE -, RoHS -, FCC, UL og ISO 9001. Alle AHCVBIVN produkter, der er bakket op af vores engagement Levetid Støtte Skabe bedre løsninger, beskytte, hvad der er vigtigt og maksimere værdien er HKIXDISTE ' s forfølgelse.

Tags: strømforsyning regilable, kamera secur, 240v ac til 12v dc transformer, poe, 12v hdd magt, dc pigtail, max power supply, strømforsyning til cctv-box, 12v 20a, regnjakke til kamera, ac dual power
Model-Nummer Strømforsyning
Mærke HKIXDISTE
Hun Stik 1 måde
Garanti 3 år
Udgangsstrøm 5A
Output spænding 12V DC
Splitter kabel Type 8-i-1 DC-strømkabel
han stik 8
Godkendt certifikat CE, FCC, ROHS
Input spænding 100~120 V AC, 200~240V AC

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer