Tilbud

kr59.45

kr72.47

For Vauxhall Astra Combo Meriva Vectra opel Zafira F23 Gear Shift Stick Reparation Bush

Tilføj en anmeldelse af varen

Nylon bush i gear shift mekanisme, der bærer forårsager overskydende bevægelse og gear shift fejl.

I gearskifter enhed er en nylon plast bush, der roterer på et kugleled.Over tid blød nylon bærer det medfører overdreven bevægelse på kugleled, som manifesterer sig som overskydende spille i gear udvalg.Denne overskydende play tillader gearstick til at flytte op og ned i den mekanisme, der fører til en løs fornemmelse, når valg af redskaber eller kan endda gøre det svært at vælge visse gear.

Denne overskydende play tillader gearstick til at flytte op og ned i den mekanisme, der fører til en løs fornemmelse, når valg af redskaber eller kan endda gøre det svært at vælge visse gear.Tidligere var den eneste løsning på dette problem var at udskifte hele gear shift forsamling, som bush ikke var til rådighed som en individuel del.

Farve:Sort

materiale:plastik

Pakkens Indhold:

1stk * Shift gearstang

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: opel astra j, astra pedal, bmw x3 e83, arm bush, gear plast, gear knop skift, tynd bøsninger, opel astra forruden, gear skift volvo, opel astra
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse