Tilbud

kr81.25

kr300.94

Multifunktionelle Udendørs Regn Poncho Rygsæk med regnslag Vandtæt Telt Tarp Husly Parasol Picnic Tæppe Måtte til Camping

Tilføj en anmeldelse af varen

Produkt beskrivelse

Multi-Bruger Militære Taktiske Vandtæt Ripstop Hætteklædte Camouflage Regn frakke Regn Poncho for Mænd

Militære Hætteklædte Camouflage Regn frakke lavet af høj kvalitet vandtæt ripstop nylon.Dette ripstop poncho er 100% vandtæt og kaldet ripstop på grund af den specielle væve, der løber gennem materialet.Det er oprindeligt en militær designet materiale væve, der bruges i mange tekstiler og-applikationer.Det giver også materiale til at være lettere uden at miste styrke.En multi-funktion har øjer på hem til brug som et krisecenter eller jorden ark, og tryk på stud poppers på siderne giver dig mulighed for at bruge det som en sovepose dække eller endda en poncho.

Pakke Liste:

1x Regn Poncho

1 x Matchende Taske

Materiale: 100% Vandtæt ripstop nylon

størrelse: ca Dimensioner: 55 x 41";,længde:82"",bredde:57"(når den er fuldt spredt ud)

FUNKTIONER:

Brug Som Emergency Shelter Eller Sovepose, Når det Bruges som En Militær Poncho,Beskytter dig og din rygsæk fra kraftig vind og regn, alt-i-en nem-at-bære regnjakke

Multi Formål.det kan ikke kun anvendes som en regnfrakke, et telt, fugt-bevis, måtter, rain regnjakke, husly ikke bliver våd, skal du ændre måtter solrig, med et reb til at gøre en lille baldakin, undgå solen.

Miljøvenligt, ikke-giftige, slidstærke, komfortable, ingen delaminering, i sidste ende blive aging, vandtæt ydeevne, camouflage virkning, er indlysende.

Forskellige Anvendelsesområder.Den vandtætte poncho er ideel for Overlevelse, Camping, Fiskeri, Jagt, Militær, Taktisk, og alle andre udendørs aktiviteter samt Halloween kostumer!

Varm Påmindelse

Der kan være en lille farve forskel på grund af den skærm, kamera eller andre faktorer, der henvises til det fysiske element.

Der henvises til måling.Lille måle fejl er tilladt i det normale område.

Tags: vandtæt taske, havepavillon, regnjakke telt, poncho telt, stor tarps, poncho, poncho women, poncho regnfrakke, turist rygsække, tarp
Aldersgruppe Voksne
Produkt Regntøj
Regnjakke/Regn-bevis Bukser/Regn Kap poncho
Køn Universal
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Polyester

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer