Tilbud

kr177.99

Nye Originale Xiaomi Mijia Anti-blå Stråler Beskyttelsesbriller Mænd Kvinder Briller for at Spille Computer, Telefon Kørsel

Tilføj en anmeldelse af varen

BEMÆRK

Emballagen er mærket med forskellige regionale standarder i henhold til Kinesiske krav.Det blå lys blokering >40% Taiwan test standard, og det blå lys blokering >75%, er gennemførelsen af den nye nationale standard test data.

Produkt parameter

Produkt model: HMJ01TS Ramme materiale: TR90 Produkt vægt: 18g Stel størrelse: 55mm 17mm140mm

Købere Vis

Mijia anti-blå briller

*Guld-plast hybrid frame *Kunst for alle-match stil *Blå lys blokering>75%

Guld-plast hybrid frame, sameksistens af komfort og tekstur

Den teksturerede rustfrit stål templer og fleksibel og let TR90 frame kombinerer stivhed og fleksibilitet til at skabe en kvalitet rammen.Kunstneriske og alsidig stil, velegnet til de fleste ansigter; buede templer design, komfortable og anti-klemme ansigt, udsøgt håndværk er kun til behagelig oplevelse.

Det blå lys, der lurer omkring, som ikke kan ignoreres

Blåt lys med kort bølgelængde og en høj energi der findes i skærme af elektroniske produkter, såsom mobiltelefoner, computere og tv-apparater.Langtidseksponering er ikke godt for sundheden for briller.En del af det blå lys kan påvirke udskillelsen af visuelle melanin i den menneskelige krop, og hjælpe med at regulere de biologiske rytmer.

Opgraderet lens technology, nyd klar vision

Linsen er integreret i den særlige teknologi kan ikke kun effektivt blokerer for det blå lys fra ondt i øjnene, men også gøre den blå lystransmittans Tsb (445nm-500 nm)>80% nyttigt for søvn, humør, hukommelse, osv., og samtidig reducere den gule tone, at gøre visionen mere klare og naturlige , Forbedre den iført komfort.

*Blåt lys (385nm-440nm) blokering> 75%, blåt lys (445nm-500 nm) lystransmittans> 80%, at ovennævnte oplysninger er testet af Qingdao Boen Test Center, rapport nummer: 2020BND523Z.

Høj kvalitet hængsel

Holdbare, glatte åbning og lukning

Hud-venligt materiale

Næse puder er adaptivt, anti-udskridning og ikke let at producere indrykning.

Behagelig at bære

Arc design af de templer, der reducerer fastspændingskraft og tryk på ørerne.

Anvendelsesområde

Gældende mennesker: velegnet til voksne, mænd og kvinder er ikke begrænset.Brug scenarier: Når man spiller spilkonsoller, tavlecomputere, ser mobil-telefoner, TV, og ved hjælp af computere.

Pakkeliste

Tags: officielle xiaomi, xiaomi 5 tilfælde barba, mi xiomi, anti blå glas skærm, xiaomi, 3 xaomi, redmi xiaomi, mijia xiaomi, micky xiaomi mi 9t, mobil telefon, sagen xioami
Køn MÆND
Oprindelse KN(Oprindelse)
Linser Materiale Plast
Mærke Xiaomi

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer