Tilbud

kr23.03

kr49.01

PuRui Boheme Guld Farve Kæde-Armbånd-Sæt til Kvinder Girls Fashion Skinnende Rhinestone Kæde, Perler, Armbånd, Armringe Punk Smykker

Tilføj en anmeldelse af varen

PuRui Boheme Guld Farve Kæde-Armbånd-Sæt til Kvinder Girls Fashion Skinnende Rhinestone Kæde, Perler, Armbånd, Armringe Punk Smykker.

Materiale: Jern/crystal Type:Harajuku/Gotisk/Goth Package: 1 sæt armbånd

Forsendelse

1、Varen vil blive afsendt inden for 2 hverdag efter modtagelse af fuld betaling. 2、Shipping-adresse skal være bekræftet. 3、Element transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.Det er ude af vores kontrol.Hvis du ikke har modtaget din vare, bedes du kontakte os.Vi vil spore, og hjælpe dig med at løse problemet.Tak for din forståelse.

Kontakt os

1、Hvis du har fundet nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål inden for 24 timer. 2、Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes forlade positive tilbagemeldinger med fuld stjerner for os. 3、Bedes forstå, at vi er lukkede i weekender eller ferier, så der kan være lidt forsinkelse, i weekender eller på helligdage, vil vi gøre vores bedste for at besvare alle beskeder i næste arbejdsdag.

Returret

Vi vil kræve du til at sende de faktiske fotos af varen er modtaget, sammen med sin emballage (viser etiketten på pakken).Lad os venligst vide grunden.Dette er vores SOP, for os, for at være sikker og for at optage formål.Vi vil være ivrige efter at løse dem på en måde, der køber foretrækker.

Feedback

1. Hvis du er tilfreds med vores varer, bedes tage et par minutter til at forlade positive tilbagemeldinger med fuld stjerner for os. 2. Hvis du ikke er tilfreds, lad os venligst vide, før de forlader negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.

Tags: boheme braclet guld, for mor halskæde, neckl, armbånd gothic, armbånd kæde, æg overraskelse, gift mor, kjole vaiana, armbånd til mænd, armbånd
Par armbånd Minimalistiske armbånd
armbånd til mænd Guld Farve Armbånd
farve Guld/Sølv Farve
armbånd til kvinder Sæt armbånd
Armbånd Type Kæde & Link Armbånd
Model-Nummer X01279MT5
Materiale Crystal
Køn KVINDER
Indstilling Type INGEN
Kompatibilitet Kvindelige kvinde, pige, dame, kone, mor, datter
Funktion Stemningen Tracker
Anvendelse Fest Bryllup Fødselsdag Jubilæum Engagement
Metaller Type Jern legering
Element Type Armbånd
Mærke PuRui
Kæde Type Kæde
Lås Type Lobster-klo-spænder
Oprindelse KN(Oprindelse)
charm armbånd Kæde armbånd
Form\mønster GEOMETRISKE
Stil Hiphop/Rock
armbånd Armbånd Til Kvinder
Bøde eller Mode Mode

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer